****** Lisesi Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

****** Lisesi Forumu Sitesine Hoşgeldiniz. Sitemize yaptığınız ilk ziyaretinizse, lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.Mezun Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. -_-TeŞekkürLeR-_-

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Müdür YardımcıLarı

4 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Müdür YardımcıLarı Empty
MesajKonu: Müdür YardımcıLarı   Müdür YardımcıLarı Icon_minitimeC.tesi Ağus. 22, 2009 12:20 pm

Müdür YardımcıLarı Aturankarakas.th

Ahmet Turan KARAKAŞ

Müdür Yardımcısı

1959 Sivas Gemerek doğumludur. Erzurum Kazım Karabekir Eğitim Enstitüsü Matematik Bölümünü 1980 yılında bitirmiştir. 1990 yılında Ankara Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden Mezun olmuştur. 1982 yılında Kastamonu İmam Hatip Lisesinde göreve başlamıştır. 1982-1989 yılları arasında İnebolu Teknik Lise ve Çok Programlı Lisesinde Matematik öğretmeni olarak çalışmıştır. 1989 yılında Kayseri Kocasinan ****** Lisesine atanmış olup,1990 yılından itibaren aynı okulda müdür yardımcısı olarak çalışmaktadır. Evli ve 2 çocuğu vardır
.
http://******lisesi.eniyiforum.net
Admin
Admin
Admin
Admin

Müdür YardımcıLarı Empty
MesajKonu: Geri: Müdür YardımcıLarı   Müdür YardımcıLarı Icon_minitimeC.tesi Ağus. 22, 2009 12:25 pm

Müdür YardımcıLarı Ekremozel.th

[center]Ekrem ÖZEL

Müdür Yardımcısı

1955 Sivas Gemerek Eğerci doğumludur. İstanbul ****** Eğitim Enstitüsü Matematik bölümünü 1979 yılında bitirmiştir. Aynı Yıl Tokat Niksar Yazıcık Ortaokuluna atanmıştır. Askerlik dönüşü Tokat Turhal Ulutepe İlköğretim Okuluna atanmıştır. 1984 yılında Karaman Ermenek Göktepe Lisesine atanmıştır. 1991 yılına kadar burada çalıştıktan sonra Kayseri Kocasinan ****** Lisesine atanmış olup. 1992 yılından itibaren aynı okulda müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuğu vardır.
ajdarfan
Çömez
Çömez
ajdarfan

Müdür YardımcıLarı Empty
MesajKonu: Geri: Müdür YardımcıLarı   Müdür YardımcıLarı Icon_minitimePerş. Ağus. 27, 2009 9:27 am

ahmet turan karakaş efsanevi bir ögretmendir pirat
ebru_4495
Admin
Admin
ebru_4495

Müdür YardımcıLarı Empty
MesajKonu: Geri: Müdür YardımcıLarı   Müdür YardımcıLarı Icon_minitimeCuma Ağus. 28, 2009 12:08 am

evet bence de Wink Very Happy daha liseye kayıt olmadan duymuştum hocayı Razz
Admin
Admin
Admin
Admin

Müdür YardımcıLarı Empty
MesajKonu: Geri: Müdür YardımcıLarı   Müdür YardımcıLarı Icon_minitimeCuma Ağus. 28, 2009 7:51 pm

Bende Çok Severim Smile
ebru_4495
Admin
Admin
ebru_4495

Müdür YardımcıLarı Empty
MesajKonu: Geri: Müdür YardımcıLarı   Müdür YardımcıLarı Icon_minitimeCuma Ağus. 28, 2009 8:15 pm

Smile sen nerden tanıosun ki Very Happy
zeynel koçak
Çömez
Çömez

Müdür YardımcıLarı Empty
MesajKonu: Geri: Müdür YardımcıLarı   Müdür YardımcıLarı Icon_minitimeSalı Eyl. 29, 2009 10:14 pm

kısa adı öğrenciler arasında A.T.K. olan Ahmet Turan KARAKAŞ hocamın okuldaki disiplini sert duruşu ve verdiği öğütler olmasa bugün bulunduğum konumda asla olamazdım teşekkürler sayın hocam yanağımıza attığın her bir tokat için ellerinden saygıyla öpüyorum...

Müdür YardımcıLarı
1 sayfadaki 1 sayfası