| Forum Yöneticisinin DurumLarı Zuhahah | |
|
+3Muzaffer ÖZTÜRK ebru_4495 Admin 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 346 Kayıt tarihi : 20/08/09 Yaş : 33 Nerden : Kayseri
| Konu: Forum Yöneticisinin DurumLarı Zuhahah Çarş. Ağus. 26, 2009 1:38 pm | |
| Admin: Arkadaşım bu konu daha önce verilmisti. Forumu aramadan niye konu açıyorssun ? burak kara: arama emrim yoktu arayamadim ehuehueheu Admin: Banned ! ----------------------------------------------------------------------- ebru_4495: Hocam açtığım konuyu kilitlemişsin ya Admin: ee ebru_4495: Bizim bir arkadaş içerde kalmış , üstüne kilitlemişsin konuyu, bi aç da cıkıversin ehuehuehu Admin: Banned ! ----------------------------------------------------------------------- Muzaffer Ozturk: Haci oyun isteklerimizi burada mı yapıyoruz. Admin: evet Muzaffer Ozturk: O zaman sıradaki oyunu sevip de kavusamayanlara gitsin ehuehuehu Admin: Banned ! ----------------------------------------------------------------------- Admin: Arkadaşım konuyla alakasız başlıklar açmayın demedik mi! tuğsaD: Biz forumla alakasız yöneticilere karışıyok mu!!! ehueheuehu Admin: Banned ! ------------------------------------------------------------------------ qomer54: Bir zamanlar hor görüp de banladığın , ama gururlu bir üye vardı ya Admin: ee ? qomer54: Yok yani abi banı artik kaldır da foruma girelim diyecektim . ------------------------------------------------------------------------ Musthy_38: Abi sen bana demiştin ya, su foruma biraz hareket getir diye Admin: Evet... Musthy_38: Bak hareketli avatar koydum, nasıl olmuş kıpır kıpır di mi puhaha Admin: Uğrama bi daha buralara ------------------------------------------------------------------------- burak kara: Afedersiniz bu admin ne oluyor acaba? Admin: Administrator ünkısaltması burak kara: Soyadministrator ün olayım senin anam puhaha nasıl espri? Admin: .... burak kara: Bi dakika ya, sistemden niye çıkarıldım ben şimdi ya?! ------------------------------------------------------------------------------------------------- qmer54: Abi forum yoneticisi forumda ne yapar? Admin: Yanlis yere acilmis konulari tasir, kurallara aykiri mesajlari siler vs.. qmer54: Getir gotur isleri yani, hani ofislerde calisan ofisboylar gibi , baska bir deyisle forumboy da diyebilir miyiz? Admin: Banned ! ------------------------------------------------------------------------------------------
Admin: Arkadasim bu konu daha once açılmıştı ! ebru: Konu çok fazla rağbet görünce bi tane de biz açalım dedik ehuehuehu Admin: Banned! -------------------------------------------------------------------------------------------- ebru: Hocam bi dakika bakar mısın ? Admin: Ne var lan ebru: Hocam forum da bir soru sormuştum.Kimse cevaplamamış.Çok acil hocam ya bi cevaplasan diyordum. Admin: Ben anlamaz forumdan kurban ebru: ee iyi de sen forumda moderatorsun Admin: ha o mu? Admin bizin halaoğlu oli.Sağolsun bizi kırmadı, beni de moderator mu ne diyin, işte ondan şeyyettirdi ebru: Hönk ! ----------------------------------------------------------------------------------------------- Muzaffer Ozturk: Haci ben avatar olarak babamin resmini koysam olur mu? Admin: Bana ne kardesim ya , istersen git dedenin resminikoy! Hatta gel benim yerime sen yonetici ol, delirecem ben ya ------------------------------------------------------------------------------------------------- Burak Kara: Haci bizim bi arkadas foruma uye oluyor.Hani kayit olurken referans yazilan bir bolum var ya Admin: ee? Burak Kara: Oraya belediye meclisinde encumen uyesi olan dayimin ismini yazsam olur mu diye soruyor Admin: jilet verin banaaaaaaaa!!!!
ßiraz nubiciq tarzı oLmus
| |
|
| |
ebru_4495 Admin
Mesaj Sayısı : 342 Kayıt tarihi : 20/08/09 Yaş : 31 Nerden : kayseri
| Konu: Geri: Forum Yöneticisinin DurumLarı Zuhahah Çarş. Ağus. 26, 2009 1:44 pm | |
| ebru_4495: Hocam açtığım konuyu kilitlemişsin ya Admin: ee ebru_4495: Bizim bir arkadaş içerde kalmış , üstüne kilitlemişsin konuyu, bi aç da cıkıversin ehuehuehu Admin: Banned ! ehuehhe süper admin ellerine sağlık | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Forum Yöneticisinin DurumLarı Zuhahah Çarş. Ağus. 26, 2009 1:47 pm | |
| R.ederim Ne DEmek | |
|
| |
Muzaffer ÖZTÜRK Admin
Mesaj Sayısı : 241 Kayıt tarihi : 21/08/09 Yaş : 30 Nerden : Ankara/Kayseri
| Konu: Geri: Forum Yöneticisinin DurumLarı Zuhahah Çarş. Ağus. 26, 2009 1:59 pm | |
| | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Forum Yöneticisinin DurumLarı Zuhahah Çarş. Ağus. 26, 2009 2:16 pm | |
| Eyw Sağolasın | |
|
| |
ebru Tecrubeli Üye
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 21/08/09 Yaş : 30 Nerden : kayseri
| Konu: Geri: Forum Yöneticisinin DurumLarı Zuhahah Çarş. Ağus. 26, 2009 5:08 pm | |
| sufe olmuş tsşk | |
|
| |
qmer54 Tecrubeli Üye
Mesaj Sayısı : 88 Kayıt tarihi : 21/08/09 Yaş : 31 Nerden : kayseri
| Konu: Geri: Forum Yöneticisinin DurumLarı Zuhahah Perş. Ağus. 27, 2009 11:17 am | |
| | |
|
| |
ebru_4495 Admin
Mesaj Sayısı : 342 Kayıt tarihi : 20/08/09 Yaş : 31 Nerden : kayseri
| Konu: Geri: Forum Yöneticisinin DurumLarı Zuhahah Perş. Ağus. 27, 2009 12:29 pm | |
| evet ya süper gerçektn | |
|
| |
musthy_38 Editör
Mesaj Sayısı : 292 Kayıt tarihi : 23/08/09 Yaş : 30 Nerden : kayseri
| Konu: Geri: Forum Yöneticisinin DurumLarı Zuhahah Perş. Ağus. 27, 2009 2:51 pm | |
| mnyk | |
|
| |
tuGSad Tecrubeli Üye
Mesaj Sayısı : 58 Kayıt tarihi : 22/08/09 Yaş : 32 Nerden : kayseri
| Konu: Geri: Forum Yöneticisinin DurumLarı Zuhahah Perş. Ağus. 27, 2009 8:46 pm | |
| jilet verin banaaaaa ehehe | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Forum Yöneticisinin DurumLarı Zuhahah Perş. Ağus. 27, 2009 11:46 pm | |
| | |
|
| |
| Forum Yöneticisinin DurumLarı Zuhahah | |
|